MOXIE := KNOW-HOW + COURAGE + ENERGY

Konsulentene

Majken1
Majken Askeland – grunnlegger & partner

Majken (42) er sivilingeniør i elektronikk/telekom og har lang erfaring innen forretningsutvikling, salg og markedsføring av IT-løsninger. Hun har tilleggsutdanning på master- og doktorgradsnivå innen organisasjon og ledelse fra BI og University of Hertfordshire og har lang erfaring som prosjektleder, rådgiver, kompetanseutvikler og coach både i privat og offentlig sektor. Hun har utarbeidet og gjennomført kursopplegg og workshops.

Majken kombinerer en teknisk bakgrunn med sertifisering som coach/organisasjonsutvikler. Hun løser krevende oppgaver ved å kombinere disse elementene på nye måter, og leverer gode resultater fordi hun treffer både i forhold til en analytisk og en organisatorisk dimensjon.

majken@comoxie.no

Telefon: +47 977 66 112


Simen

Simen Armond – grunnlegger & partner

Simen (40) er sivilingeniør innen Mechanical Engineering og har lang erfaring innen utvikling og bruk av kvantitative risikoanalyser og vedlikeholdsstyring innen O&G sektoren. Han har også en Master i Technology Managent og har jobbet flere år med prosjektledelse, organisasjonsutvikling og arbeidsprosesskartlegging og –forbedring innen en rekke bransjer. Han har utviklet, undervist og vært hovedforeleser/sensor ved kurs på UiB.

Simen kombinerer en teknisk bakgrunn med en forretningsmessig videreutdanning. Han bruker kombinasjonen av sterke analytiske evner, teknisk og brukermessig innsikt og forretningsmessig forståelse til å levere treffsikkert og effektivt.

simen@comoxie.no

Telefon: +47 924 31 404
Ina Kuhnle Andresen – assistent

Ina studerer på Høyskolen Kristiania i Bergen og er på sitt siste år i sin bachelor i HR og personalledelse. Hun har erfaring med salg, service og kunderelasjoner og er Comoxie sin høyre hånd.

ina@comoxie.noAssosierte Moxiekanere og kloke samarbeidspartnere

Tina
Tina Ødegård – seniorkonsulent

Tina er cand.polit. (master) i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen og NTNU. Hun har i mange år jobbet med utvikling av prestasjonskulturer og sikkerhetskulturer i ulike selskaper. Hun var blant annet med i utarbeidelsen av Statoils HMS prisbelønte A-standard. Tina har et resultatorientert fokus på leder- og organisasjonsutvikling.

tina@leadexo.com

Telefon: +47 920 95 447

Ok-Hini_face2
Ok-Hini Rønning – rådgiver

Ok-Hini har mer enn 20 års erfaring fra salg og forretningsutvikling i store internasjonale selskaper og små oppstartselskaper. Han har hatt lederroller i selskaper som Coca-Cola, Chess og Rieber&Søn. De siste årene har Ok-Hini jobbet som selvstendig næringsdrivende, både som rådgiver og som management-for-hire.

ok-hini@giraffe.no

Telefon: +47 922 66 078


CervoCervo – management consulting

Et management consulting selskap med erfarne rådgivere som leverer strategi- og implementeringsprosjekter.

aasmund@cervo.no

Telefon: +47 971 17 177


Styret

Vi er heldige å ha et særdeles entusiastisk og engasjert styre, som også fungerer som utmerkede sparringspartnere.
Lars Jacob
Lars Jacob Engelsen – styreleder
Daglig leder i Norled

kathleen-mathisen-grieg-fiskemat
Kathleen Offmann Mathisen
VP HR Grieg Seafood
Gunnar
Gunnar Sulen
Partner Banking Advisory Group