Dette innlegget er inspirert av Lars Jacob Engelsen, viseadministrerende hos Norled, som har nesten 80 fartøy, 1,7 milliarder kroner i omsetning og litt over tusen ansatte. Norled er et spennende case fordi de har styrket markedsposisjonen sin radikalt gjennom å tørre å ligge i forkant med ny miljøteknologi.

Jeg har lært veldig mye om ledelse av å jobbe sammen med Lars Jacob. Han er en klok og særdeles effektiv mann. Hvis jeg var god på karikaturtegninger, ville jeg ha tegnet ham med fartsstriper og meg løpende bak med PC under armen og papirene flagrende. Der går det unna så det krever 110% konsentrasjon for å henge med i svingene. Likevel har han altså tid til å reflektere. Og når vi innimellom har 10 min. til en rask filosofisk prat om ledelse, griper jeg muligheten med begge hender. Det er lærerikt!

Denne gangen tenker LJ høyt om betydningen av å tvile og være handlingskraftig samtidig. Jeg drar frem Evernote (notatbok i skyen) og forsøker å henge med som best jeg kan:

“En ting jeg har tenkt mye på i det siste er at det å drive forretningsvirksomhet er litt som å løpe foran toget. Du må hele tiden utvikle deg. Stillstand ender med at du går ut av business. Hvis du kommer langt nok foran, opparbeider du deg et forsprang. Derfor ønsker mange eiere seg handlekraftige ledere. Ledere som er raske og besluttsomme.

Problemet med dette er at verden er sammensatt og ikke alltid slik vi tror den er. Etterhvert som vi iverksetter dybder vi forståelsen. Og det åpner for å tilpasse og noen ganger reversere tiltak underveis. Ofte er det helt avgjørende for resultatet.”

Jeg nikker gjenkjennende. Som prosjektleder innen Management Consulting har jeg vel fortsatt tilgode å oppleve et prosjekt som har blitt akkurat slik vi har planlagt. Tidligere i karrieren opplevde jeg dette som både frustrerende og “ikke bra”, men nå ser jeg at prosjektplanleggingen er en “hypotese” ut fra den forståelsen vi har før vi starter prosjektet. Det er jo helt naturlig at dette må justeres etter hvert som forståelsen går dypere underveis i prosjektet. Kunsten er å drive god forventningssetting underveis.

LJ fortsetter: “I en verden som blir mer og mer kompleks, må ledere ta med seg åpenheten for tvil fra beslutningsfasen og inn i iverksettelsesfasen. Hvis ikke kan de ende med å gjøre store feil på autopilot. Samtidig må de iverksette raskt og med fasthet.”

Det her minner meg om Cecilie Skogs foredrag på Proactimas frokostseminar for en tid tilbake, sier jeg. Cecilie snakket om viktigheten av å planlegge grundig, vurdere risiki, trene, og så deretter konsentrere seg helt og fullt om “her og nå” og følge med på hvordan omgivelsene endrer seg, slik at man kan justere kurs underveis. Hun viste også en film fra en ekspedisjon der det holdt på å gå helt galt fordi gruppen var for fokusert på sluttmålet og glemte å justere seg etter omgivelsene.

“Nettopp,” sier LJ. “Og dette krever dobbel kommunikasjon til medarbeiderne. Lederen må si noe i retning: “Vi kan aldri være helt sikre, og må hele tiden være åpen for ny informasjon, men slik det er nå har vi bestemt oss for å iverksette dette tiltaket, og vi forventer full oppslutning”.

Det her krever en rimelig trygg og reflektert leder, kommenterer jeg. En som samtidig ikke “setter jeg fast” i refleksjoner. En som takler “speed reflection” eller noe i den retning.

LJ ler og kikker på klokken. Han må forberede seg til neste møte. Han oppsummerer:

“Fremtidens ledere er handlekraftige og raske, men er samtidig åpne for tvil. De er både cowboyer og filosofer, ikke bare en av delene. Dette er en iboende motsetning i lederrollen som man må beherske for å lykkes.”

Hm, tenker jeg når jeg er tilbake inne på mitt eget kontor med en fersk kopp kaffe og prøver meg på litt “speed reflection”. Å tvile og være handlekraftig samtidig krever mot, det krever innsikt, det krever gode kommunikasjonsevener og det krever riktig forventningssetting. Det her krever trening.

Er du cowboy og filosof?

  1. Jeg aksepter motsetninger (både-og situasjoner).
  2. Jeg anser meg selv som modig og handlekraftig.
  3. Jeg bruker tid på å reflektere/filosofere.
  4. Jeg jobber med og er bevisst på forventningssetting og tydelighet.
  5. Jeg kjører uten autopilot og fokuser på neste steg og på omgivelsene.

Hvis du kan svare bekreftende på alle fem påstander, må jeg få gratulere deg! 
Og som for all trening; hvis du slutter å trene, kommer du i dårlig form.

Share